Nordisk Transformation

oprettet d. under Udstilling

Nordisk Transformation

Bæredygtighed, kreativitet og smukke haveoplevelser går op i en højere enhed d. 18.-20. maj 2023, når der åbnes op for eventen ’Nordisk Transformation’ på Svinø ved Gamborg, Middelfart.

’Nordisk Transformation’ danner rammen om en usædvanlig haveoplevelse i blomsterdesigner Jette Vrængmoses private have. Denne weekend fyldes den store have ud til Gamborg Fjord med udstillere, der alle har det til fælles, at de ’transformerer’ et ubetydeligt grundmateriale til noget helt specielt.

Unknown Nordic fylder haven med designhavemøbler af lava og viser, hvordan du kan skabe nordisk stemning med de unikke møbler. Lava er et nyt materiale, der kan transformeres til helt nye typer af møbler og terasser.

Rundt om i havens træer og bede flytter Gunvor Kappels finurlige figurer ind. Gunvor transformerer fiberbeton til skeletagtige skulpturer, der kan tåle det lunefulde danske vejr hele året.

I orangeriet udstiller Susan Kortegård med smykker, skrotikoner og anden kunst. Susan samler løbende gammelt, nyt, og underfundigt og transformerer det til helt nye liv. Både det æstetiske og det humoristiske spiller en væsentlig rolle i Susans arbejder.

Henrik Gram tryller ånden frem af simple træstykker og skaber fantasifulde kreationer, Pigtwoods.

Udstillingens vært, Jette Vrængmose, fylder denne weekend sit værksted med botanisk kunst, som hun skaber af haveaffald og oversete naturmaterialer. Fyrrenåle transformeres med lim til fade og skåle og visne stauder bliver dekorative indslag til boligen. Som få kan Jette bruge naturen på måder, du aldrig have forestillet dig, og hun får alle til at se på naturen med helt nye øjne.

’Nordisk Transformation’ kan opleves 18. – 20. maj kl. 10-16 på Svinøvej 40 i Gamborg ved Middelfart.

Der er gratis adgang.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar